CONSILIERE ANALITICĂ JUNGIANĂ

Cum funcționează consilierea:

       Consilierea individuală se focusează pe identificarea și lucrul asupra aspectelor problematice care au un impact aici și acum în viața unei persoane. Ea poate ajuta în gasirea unor posibilități de deblocare și de utilizare a potențialului creator, a gasirii drumului și scopului in viața.
       Prin accesarea forței interioare, acea adancă formă de ințelepciune ce ne ajută să luăm decizii și să avem un simț mai clar al propriului sine, descoperim propria putere de vindecare. Procesul de conștientizare, creează conexiuni interioare vindecându-ne din interior, restabilindu-ne echilibrul natural.

Exemple de situații în care consilierea este indicată și are efecte benefice:

 

Managementul stărilor de anxietate,

Frică și atacuri de panică,

Stimă de sine scăzută si rușine,

Tulburare de imagine corporală,

Reducerea simptomelor depresive,

Procesarea traumelor,

Dificultați legate de pierdere și suferință,

Clarificare în stări de confuzie și dificultăți în luarea unei decizii,

Imbunătățirea relațiilor interpersonale

(prieteni, familie, sau romantice),

Creștere spirituală,

Maximizarea potențialului personal,

Și alte situații în care este nevoie de clarificare și vindecare.

Intrebari frecvente:

 

 

Cum fac o programare?
Programările se fac telefonic la numarul de telefon 0747010104. Există posibilitatea să nu pot răspunde in acel moment însă imediat ce este posibil voi returna apelul.
Cât timp durează o sedință și care este frecvența intâlnirilor?
O sedință durează 50 de minute însă dacă este nevoie de o sesiune prelungită, vom programa în funcție de această necesitate. Frecvența întâlnirilor o stabilim împreună însă din practica personala consider că 1 sedintă pe săptămână poate asigura tot ce este necesar pentru un parcurs satisfăcător.
Dacă am nevoie să anulez o programare?
Există situații neprevăzute în care suntem obligați să anulăm o programare. Nu este nici o problemă, însâ trebuie să anunțați cu 48 de ore înaintea sesiunii, în caz contrar, costul programării va trebui suportat de dumneavoastră
Sunt o persoană privată, beneficiez de confidențialitate?
Confidențialitatea este o componentă cheie a relației de consiliere, oferindu-vă un loc în siguranță unde puțeti lucra propriul conținut emoțional.